Sokan gyakran általánosítanak a nemeket illetően, ha hobbikról van szó. A férjem például bolondul az autókért, és esküszöm nektek, könnyeket láttam a szemében anno, amikor a legelső, régóta vágyott, menőnek számító autóját megvette. Ebből kifolyólag lehet, hogy sokan nem gondolnák róla, de imád sütni és főzni, gyakran meglepi a gyerekeket is finomságokkal, vagy gyakran együtt alkotunk valamit egy rohanós nap után. Ezért nem nagy meglepetés ezek után, ha azt mondom, hogy gyakran lepjük meg egymást valamilyen háztartási eszközzel. Nagy kedvencünk az rdealer.hu webáruház, amelyet egy kedves séf barátunk ajánlott figyelmünkbe, hiszen náluk (az étteremben) a komplett konyhai berendezés innen van, és ki lehet fogni nagyon jó háztartási kisgépeket és kiegészítőket is, amik a mezei háztartásokban is nagyon jó szolgálatot tesznek. Gyümölcs centrifuga, különböző szemetesek, mérlegek, minőségi serpenyők és lábasok… Soroljam még a listát? Inkább látogass el a weboldalra, és nézd meg a saját szemeddel, nem fogsz csalódni a kínálatban.

Gyümölcs centrifuga az egyik dolog, amivel már régóta szemezek, nemhiába kezdtem az imént ezzel a sort. A Santostól több különböző modell is kapható náluk, amit már csak az ízléses, gusztusos gyümölcsökkel teli képek miatt is megéri megnézni!

Találgatok… Gyümölcs centrifuga lesz vajon a szülinapi ajándékom? Csak remélni tudom, hogy igen! Addig is a blogot olvasgatom és sóvárgok…