Még egész friss a jogosítványom, de amint meglett én szinte azonnal akartam venni egy autót. Nem féltem egyáltalán attól, hogy összetöröm, úgyhogy emiatt nem kezdtem el olyat keresni, amit nem sajnáltam volna, ha összetörik. Sőt, mivel első autóról van szó, ezért olyat kerestem, amilyet kezdésnek elképzeltem magamnak. Igazából semmi extrára nem kell gondolni egy japán hibrid autó lett a kiszemeltem, de a keresgélést nem könnyítette meg, hogy nagyon nem mindegy a színe, hogy mennyi kilométer van benne, és hát természetesen az általános állapota is nagyon fontos. Megnéztem pár autót egyedól, mert gondoltam simán elintézem, nagyjából úgyis tudom mire kell figyelni, vagy esetleg rákérdezni, ezért azt hittem, hogy könnyű lesz, mint az egyszer egy. De ez nem egészen így történt. Mivel nő vagyok, így sajnos nem vettek komolyan, hát igen..azok a csúnya sztereotípiák. Persze, kedvesek voltak meg minden, de nem nagyon akartak magyarázni, vagy megmutatni alaposabban az autót, kipróbálásról pedig szó sem lehetett. Na itt döntöttem el, hogy megkérem az egyik kedves régi ismerősömet, hogy segítsen, és jöjjön velem autót nézni. Már egy jó ideje keresünk, és most fel is függesztettük a dolgot, de már így is annyit segített, hogy gondoltam, meglepem egy pólóval.

Ehhez pedig találtam egy online is működő üzletet, ami a LOLmarkt.hu-Vicces póló webshop. Már korábban hallottam róluk sok pozitív visszajelzést, és alapvetően a honlapjuk megtekintése után is szimpatikusnak találtam őket. De nem tagadom, hogy nagyban befolyásolt a gyors munkavégzésük. Azt írták, hogy a megrendeléstől számított 1-2 napon belül ki is szállítják az adott pólót, de akár van lehetőség személyesen az üzleteikben azonnali pólónyomtatásra is, ha valakinek extra sürgős lenne, de szerintem az 1-2 napos kiszállítási idő így is kifejezetten gyors. Ugyanis minden délelőtt 10 óráig leadott rendelés még aznap elkészül, ez pedig azt is jelenti, hogy a rendelés leadása után pár órával akár a kijelölt üzletben is át lehet venni az online, webshopon keresztül megrendelt pólót.

Mivel az ismerősöm autószerelő, így kifejezetten ilyen feliratú pólót kerestem, de legalábbis olyan, ami utal a foglalkozására. És szerencsém volt, mert találtam is: a webshopban kategóriák szerint meg lehet nézni, hogy milyen elérhető minták vannak, és azt is, hogy milyen színek közül választhatunk – már ami a pólót illeti. Az autószerelős pólókból négy különbözőféle van, és bár nekem mindegyik tetszett, egyet mégis csak kiválasztottam. A felirat elrendezése nagyon pofás, ami pedig a következő: “Senki sem tökéletes, de az autószerelők piszkosul közel állnak hozzá”. Bár maga a szöveg rettentő hosszúnak tűnhet, főleg egy pólóra, de a LOLmarkt.hu-Vicces póló webshop tökéletesen megoldotta, mert minden olvasható, változatosak a betűk méretei, és teljesen jól el is fér a pólón.

A megfelelő méret megválasztása miatt kicsit izgultam, egészen addig, amíg meg nem láttam, hogy 190 forintért lehet igényelni a “méretbiztosítást”. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt póló kicsi, vagy esetleg túl nagy lenne, akkor 14 napos visszajelzési időn belül kicserélik a pólót egy másik méretre, és természetesen ugyanolyan színűt és mintájút küldenek ki újra – ezeket nem is lehet megváltoztatni, a biztosítás csak és kizárólag a méretre vonatkozik.

Az a póló, amit kiválasztottam egyébként nagyon jó áron is van, egészen pontosan 3990 forintba kerül, és ahogy néztem a többi póló is hasonló árban mozog, sőt, a legtöbb szintén ennyibe kerül.

A LOLmarkt.hu-Vicces póló webshop pólói szerintem hihetetlen jópofák, nagyon jutányos áron is adják őket, és kellően segítőkész a csapat is. Már azt is kinéztem, hogy anyukámnak milyen pólót fogok venni születésnapjára.