A barátom tényleg igazi megszállottja az autójának. Imád az autótuningról beszélni a haverjaival, akiknek szintén ez a number one elfoglaltság az életükben, és néha én is elcsípek valamennyit a gondolatmenetükből, de egyébként tökre értékelem, hogy nekem nem kell belefolynom ebbe az egészbe. Számomra ez egy igazán “pasis dolog”, és persze  tudom, hogy lányok is odalehetnek az autókért, de én ezt a témát tényleg rájuk hagyom, egyáltalán nem mozgat meg. Szóval az autótuninghoz nem nagyon értek, sőt, úgy alapvetően az autókhoz sem. Nem is nagyon szeretek egyébként kocsiban ülni, nekem nincs jogsim és nem is tervezem, és sosem vártam, hogy vigyenek ide-oda – imádok sétálni és biciklizni, és szerencsére eddig mindig meg tudtam oldani teljesen jól, hogy eljussak A-ból B-be, ha más nem, akkor ott a tömegközlekedés. Persze belátom, hogy praktikus dolog az autó, és hosszabb utakra, távolabbi kirándulásokra én sem tudok mást elképzelni. És persze teljesen rendben van, ha valakinek az autó sokkal többet jelent, mint egy hasznos eszköz, hanem tuningolja, sokat költ rá és eszmei értéke is van számára a járgánynak. Annak azért maximálisan a híve vagyok, hogyha már vezet valaki, akkor azt tegye biztonságosan, önmagára és a környezetére is ügyelve. Nem csak az utakon fontos ez számomra, hanem az illegális versenyeket és a többi ilyet szintén ki nem állhatom…

Persze apám egyből megtalálta a közös hangot a barátommal, amikor megismerkedtek, mert – gondolom, senki nem lepődik meg – utánam egyből az autó lett a fő közös témájuk. Azt hiszem, ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a barátom egyből “átment” apánál, jó benyomást tett már a legelső találkozáson. Egymás autójáról is elég sokat beszélgettek, persze aztán végül apa picit visszatalált a “szigorú szülő” szerepéhez és a kelleténél picit ingerültebben kötötte ki búcsúzásnál, az autó felé menet, hogy aztán nagyon vigyázzon ám rám a barátom, és semmi száguldozás! De ami utána jött, arra senki nem számított: volt elég baja bőven…

Ugyanis a házunkban csőtörés volt, másnap délelőtt vette észre apukám. Így amire szüksége volt, az a sürgős vízvezeték szerelés budapest környékén, rá is keresett a neten, mert nem tudta hirtelen, kit hívjon. Szerencséje volt, mert egyből akadt is egy olyan cég a listában, akiknél a vízvezeték szerelés budapest városában és a környéken egyfajta ügyeleti rendben működik, sőt, még a gáz- és a fűtésszerelés is megoldható S. O. S.-ben, éjjel-nappal bármikor, akár már egy órán belül. Igen, jól olvastad: Budapesten és Pest megyében vállalják a beüzemelési, javítási munkálatokat a topvizgazfutesszerelo.hu szakemberei, és sürgős esetben ilyen hamar ki tudnak szállni a helyszínre, hogy megkezdjék a munkálatokat. Nos ahhoz nem fér kétség, hogy nálunk is elég fontos volt, hogy minél hamarabb megérkezzenek, úgyhogy a szüleimnek nagy megkönnyebbülés volt, hogy olyan szerelőket találtak, akik ezt vállalják.

Amikor utólag elmesélték nekem az esetet, a kezdetleges nagy ijedelem ellenére olyan pozitív tapasztalatokról számoltak be, hogy úgy voltam vele, ránézek már én is a cég weboldalára, ki tudja, mikor jöhet jól nekünk is egy szerelő. Mivel bőven akadt olvasnivaló a site-on, ezért ott is ragadtam, egyből szimpatikusnak tűnt az egész cég az olvasottak alapján. A csőtörés, a csatornázás és a duguláselhárítás a kiemelt szolgáltatásaik között szerepel – legalábbis erre következtettem a menüpontokból -, de az egyéb vízszerelői, gázzal és fűtésrendszerrel kapcsolatos munkálatok is részletes bemutatót kaptak. Sok hasznos dolgot olvastam itt, amiről korábban fogalmam sem volt, ráadásul egy kis bemutatkozót is találunk róluk, ami külön nagyon tetszett. A megfelelő szerelő megtalálása ugyanis szerintem abszolút bizalmi dolog, és a mai világban különösen sokat számít, hogyan kommunikál az adott cég a célközönségével. Mivel nem sok fogalmam volt arról, mi a különbség például a gáz- és a fűtésszerelő között, ezért jó volt “megvilágosodni” ebben a témában is, ugyanis többek között ezt is részletesen kifejtik. De senki ne gondolja, hogy csak sürgős, váratlan esetekben lehet felkeresni őket… Ha nem sürgős, hanem mondjuk egy általános feladatról van szó (ellenőrzés, tisztítás, telepítés…), akkor is bátran fordulhatunk hozzájuk. A csapat igazán profi szakemberekből áll: több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek a szerelés terén, így mindent láttak már, ami felütheti a fejét egy hálózatban. Ráadásul nemcsak otthonokban, hanem például ipari területen is megállják a helyüket, tehát ott sem lehet őket váratlan kihívás elé állítani.

Az a weboldalról és apáék sztorijából is lejött, hogy a cég számára az ügyfelek bizalma és elégedettsége a legfontosabb, és ezért tényleg mindent meg is tesznek. Mivel az ingatlanokat ért károk sok esetben olyan mértékűek, hogy a biztosító is bekerül a képbe, ezért például különösen kiemelten kezelik a számlák, dokumentáció helyes kitöltésének kérdéskörét. Úgy ügyelnek mindenre, hogy a biztosító számára is minden a megfelelő legyen, és egy esetleges kifizetésnek ne álljon útjába a hiányos papírmunka. Emellett az elvégzett munkájukra természetesen garanciát is vállalnak, az elvégzett feladatok tükrében pedig típustól, komplexitástól függően ez akár több év is lehet. A kollégáik ügyfélközpontú hozzáállása pedig állítólag tényleg kimagasló, ugyanis már a segítséget kérő telefonoknál nagyon fontos hogy a leendő ügyfelet megnyugtatva, empatikusan, de mégis lényegre törően bonyolítsák le a beszélgetést. Ilyenkor fontos kideríteni, hogy mennyire körvonalazható már előre a probléma, hogy a kiérkező kolléga vagy kollégák már fel tudjanak készülni a lehetséges megoldási metódusokkal. Amikor pedig a felmérés, javítás történik, mindent kommunikálnak az ügyféllel, és igyekeznek az összes felmerülő kérdésre a lehető legalaposabb választ adni. Türelmesek és alaposak, nem végeznek félmunkát, és igyekeznek tempósan végezni a feladatukat, de a pontosan végzett javítást előbbre tartják, mint a gyorsaságot.

vízvezeték szerelés budapest

Minden jó, ha jó a vége, nem igaz? Örülök, hogy a családi házunk megmenekült a nagyobb baj elől, és hogy ilyen hamar sikerült felfedezni a problémát. Ehhez kellett az apámék elmondása alapján maximálisan profi csapat és a gyors reakcióidejük is persze. Bele sem merem gondolni, mekkora baj lehetett volna, ha nem találnak egyből szakértői segítséget. Ráadásul ár-érték arányban is teljesen rendben volt a történet, apa azt mondta, hogy a jó munkáért cserébe nem is sajnálja kifizetni a tisztes összeget, ugyanakkor örült, hogy nem ment rá inge-gatyája erre a váratlan csapásra. Ha tehát éppen vízvezeték szerelés budapest ügyében keresgélsz jó szaki után, akkor remélem, hogy segítség volt a posztom, és az általam leírt infókkal talán te is megtalálod azt, amire szükséged van. Miután a szüleimtől ilyen sok jót hallottam róluk és a munkájukról, én tényleg szívből tudom őket ajánlani.