Mióta az eszemet tudom, mindig is imádtam az autókat. Már kisgyerekként lenyűgöztek a mindenféle távirányítós vagy elemmel működtethető játékok. De autós kártyákat is gyűjtöttem, nekem volt a legmenőbb szettem, mindenki velem akart kártyát cserélni. Persze én a világért sem cseréltem volna senkivel! Később, ahogy felnőttem és elhagytam a távirányítós autókat, az igazi verdák felé vettem az irányt. Autószerelő lettem, naphosszat tudok feküdni a műhelyben az autók alatt. A munkám az életem, a szerelmem, rajongok a verdákért. De most, hogy lakásfelújításba kezdtünk a feleségemmel, rá kellett jönnöm, hogy van még egy szerelmem: a fürdőszoba.

Bizony, a fürdőszobában minden egyes elemet én hagytam jóvá és én álmodtam meg. És hogy honnan inspirálódtam: Nézd meg ezt az oldalt, és rögtön te is kedvet kapsz a felújításhoz! Itt minden hasznos tippet egy helyen megtalálni, amire csak szükséged lehet, A-tól Z-ig! A furdoszobaotletek.hu segített keretet adni a kusza gondolataimnak. Ennek hatására gondoltam át, milyen színeket, formákat is lenne érdemes használnunk a fürdőszobában. Amikor ez meg volt, az oldal iránymutatása alapján átgondoltam, milyen csempét, padlólapot érdemes választani – méret, szín, anyag, mindent átgondoltam! Ezt követte a kád vs zuhanykabin kérdés eldöntése – mi végül a zuhanykabin mellett döntöttünk, amelyhez modern, szögletes mosdókagylót választottunk.

Soroljam még? Ha megnézed ezt az oldalt, neked is rengeteg ötleted támad majd! Ahogyan az oldal tanácsolja, érdemes a nagyobb dolgokkal kezdeni a kialakítást, megtalálni a tükrök, szekrények helyét, elhelyezni a WC-t… Még a fűtés, a radiátorok felszerelése is előrébb való a dekornál! A kiegészítőket, dekorációt mindennek a végére hagyni. Kellemes fürdőszoba felújítást, barátaim!