Egyik kedves barátnőm exe igazi megszállottja volt az autónak és autótuningnak. Állítólag egy időben még versenyeztek is a haverokkal… Sosem voltam az ilyen veszélyes – nem mellesleg illegális – dolgok híve. Barátnőm egy csomószor mesélte akkoriban, hogy a barátja szinte egész álló nap csak az autókról tud beszélni, akkor is, ha az őt éppen nem is érdekli – volt is olyan, hogy közölte vele, de a fiú csak mondta tovább. Persze sokunk életében van egy olyan hobbi, mint amilyen neki lehetett és lehet az autótuning, de azért tekintettel vagyunk a másikra, nem? Pláne, ha az a másik nem is ért a dologhoz és különösebb érdeklődést sem mutat… De szeretetből azért meghallgat.

Az meg a másik, hogy amint megkapta a fizetését, már ment is az ötletelés az autótuninggal kapcsolatban – a világ összes pénzét ráköltötte volna, ha teheti. Bár én nem értek különösebben az autókhoz, ezért tényleg belátom, hogy kicsit sem tudom átérezni a dolgot, de sosem volt olyan, hogy az aktuális barátomat a sminkekkel vagy a kedvenc sorozatommal nyüstöljem egész nap… Nem is vagyok meglepve egyébként, hogy nem tartott olyan sokáig ez a kapcsolat a barátnőm és az „autótuningos srác” között.

Van ugyanakkor egy olyan kapcsolat az életemben, amely már jó ideje tart, ez pedig nem más, mint a Pipere Portával és a termékeivel való kapcsolatom… Ugyan elsőre furán hangozhat mindez, hiszen nem egy személyről beszélek, mégis különleges helyet tölt be az életemben ez a beszerzési hely, mert gyertya alapanyagok tekintetében nem ismerek jobb áruházat, mint a Pipere Porta. A pipereporta.hu címen elérhető shopot egyébként fizikai valójában is meg lehet tekinteni Budapesten, a Jókai Mór utcában, de valószínűleg a vásárlóik nagyobb része inkább online rendel, hiszen így országosan bárhova el tudnak jutni ezek a szuper termékek, hogy aztán valami új szülessen belőlük.

Gondolom, az eddigiek fényében nem nehéz kitalálni, hogy imádok gyertyákat készíteni, ezért is volt nagyon fontos számomra, hogy a gyertya alapanyagok a lehető legjobb helyről származzanak – sokáig kerestem, mire megtaláltam az „igazit”, ami számomra egyértelműen a Pipere Porta. Náluk ugyanis kifejezetten megfizethető áron kaphatóak az igazán magas minőséget és megbízhatóságot képviselő termékek. Noha az én fő profilom a gyertya, természetesen nem csupán gyertya alapanyagokat találhatunk meg náluk, hanem például szappan vagy bármilyen kozmetikum készítéséhez is ellátnak bennünket mindenféle földi jóval. Azt hiszem, ha az egyiket kipróbálja az ember, akkor a többi csináld magad-projekt is utoléri előbb vagy utóbb. Én legutóbb a szokásos gyertyás kör mellé ajakírhez való dolgokat is rendeltem, ugyanis azt gondoltam, miért ne készíthetném el azt is magamnak.

Egyébként a Pipere Porta mögött álló szakemberekre maximálisan igaz, hogy nem kizárólag a terméket szeretnék nekünk eladni, hanem edukálni is próbálnak. Így történhetett meg az, hogy bárki számára díjmentesen elérhető oktató tartalmakat töltöttek fel a világhálóra, mégpedig írásos és videós formában is. A blogjukat és a videós tartalmaikat is érdemes tehát figyelemmel követni, kezdőknek és haladóknak egyaránt. Azt hiszem, mindig tudnak nekünk újat mutatni, és legalábbis nem gondolom, hogy profi lennék a gyertyakészítésben, de azért a Pipere Porta minőségi termékeinek és segédleteinek hála, bevallom, elég jól boldogulok. Meg persze a rutin is számít, de ennek a megszerzésében segíthet, ha a pipereporta.hu-n találtakat alkalmazod és kitartóan gyakorolsz!

gyertya alapanyagok

Mivel szeretek nagy elánnal foglalkozni a kedvenc hobbimmal, ezért én általában nagyobb rendeléseket szeretek leadni egyszerre, de azért természetesen figyelem az árakat és az újdonságokat is. A Pipere Portával mindig minden flottul megy, pontosan azt kapom, amire számítok, ezért is merem őket ajánlani az érdeklődőknek. Bízom benne, hogy ti is éppúgy kedveteket lelitek majd a termékeikben, mint én, és sok szemet gyönyörködtető, és nem mellesleg hasznos dolgot sikerült majd alkotnotok az alapanyagaik felhasználásával. Számomra a Pipere Porta valódi kincsek lelőhelye, ráadásul a segítségükkel minden kreatív ötletemet meg tudom valósítani, ezért pedig nagyon hálás vagyok.