Zoliról már régen is tudtam, hogy az autója nagyon fontos az életében, így igazából ennek a tudatában mentem hozzá. Elfogadom én így is, nincs ezzel akkora probléma.

De azért néha túltesz még saját magán is, és nagy túlzásokba tud esni. Most is valami ilyesmi történt.

Már hónapok óta látom, hogy vizesedik a fal, és én hiába könyörögtem neki, hogy keressen egy szerelőt, aki kezd ezzel valamit. Mindig volt valami jó oka arra, hogy most ez miért nem alkalmas.

Utoljára, képes volt azt mondani nekem, hogy most azért nem akarja megcsináltatni, mert túl sokat költött az autó tuningra, így most szeretne egy kicsit spórolni. Próbálta nekem magyarázni, hogy milyen új drága alkatrészéket szereltetett be, de igazából az egészből nem értettem semmit. Még azt is csak alig vettem észre, mikor pár napja újrafényezték az autót. Engem az az egész egy bolhányit sem tud érdekelni. Az viszont már érdekel, hogy milyen drága mulatság ez az egész.

Ezen a ponton volt köztünk egy kisebb vita, hogy ezt mégis miképp gondolja. Végül a kezembe vettem a dolgot, és kerestem egy szerelőt én magam, pedig nagyon nem szeretek ilyen ügyekben intézkedni.

Elég sokat gondolkodtam a választási lehetőségek között, de végül azokat a vízszerelőket választottam ki, akiknek a weblapjuk a legjobban tetszett. Ők az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében csapata, akiknek az internetes platformját a vizszereles.net oldalon keresztül tudjuk elérni.

Tetszett az oldalnak a szerkezete, és az hogy minden információ ott van rögtön, amire csak szükségem lehet. Ami különösen szimpatikus volt a számomra ebben az oldalban, hogy olyan módon szólítják meg ott az embereket, hogy egyáltalán ne jelentsen gondot az, ha fogalmuk sincs erről a témáról.

A weboldal olvasgatása közben sokat lehet tanulni. Én például a vízcsőtörést mindig valami jól látható, szembeötlő történésnek képzeltem el, de itt kiderült, hogy ez nagyon alattomosan is megtörténhet, amit nem is biztos, hogy azonnal észreveszünk.

SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében

Kicsit aggódtam a felmerülő költségek miatt is, de az oldal olvasása közben ebben a tekintetben is megnyugodtam, hiszen ott az szerepelt, hogy itt olyan számlákat állítanak ki, melyeket fedezhetnek a biztosítók. Nekünk szerencsére van ilyen jellegű biztosításunk, szóval ő velük anyagi szempontból is nagyon jól járunk.

Végül úgy határoztam, hogy már igazán nincs mire várnom, ezért megnéztem, hogy miként lehet felvenni velük a kapcsolatot. Ehhez két telefonszámot is találtam a weboldalukon, de a lehetőségünk arra is meg van, hogy kitöltsünk egy online űrlapot, amit követően ők fognak felhívni minket. Én gyorsabbnak és egyszerűbb megoldásnak láttam azt, ha egyszerűen csak felhívom őket telefonon.

Gyorsan fel is vették, és a vonal másik oldalán egy nagyon kedves és megértő ember fogadott engem. Valószínűleg hallotta, hogy nagyon ideges vagyok, mert igyekezett megnyugtatni, hogy ne aggódjak, mert már rengeteg hasonló problémát megoldottak az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében szolgáltatásának a keretein belül. Féltem, hogy majd olyan kérdéseket fog feltenni, amikre nem fogok tudni válaszolni, mert tényleg nagyon béna vagyok ehhez, de az aggodalmam teljesen alaptalan volt. A kérdések, amiket feltett, még számomra is teljesen érthetőek voltak.

Végül megbeszéltünk egy holnapi időpontot, mert az volt a legközelebbi, ami nekem megfelelt. Persze kijöhettek volna hozzánk akár egy órán belül is, de én nem értem most rá, illetve azért annyira nem is volt sürgős ez a dolog.

A kiküldött szerelők meg is érkeztek, pontosan a megbeszélt időpontban. A munkához egyből hozzá is láttak. Kiderült, hogy a vizes falakat egy viszonylag apró probléma okozza, amit valamilyen műszernek a segítségével jó gyorsan meg is találtak. Kicseréltek valamilyen illesztést a csővezetéknek egy pontján.

Így utólag azt mondom, hogy sikerült a legjobb céget kiválasztanom ennek a problémának a megoldásához. Gyorsan és pontosan dolgoznak, amiről számlát is adnak. A munkájukra garanciát is vállalnak, így ha bármilyen probléma adódna a későbbiekben azzal, amin dolgoztak, azt ők ki fogják javítani. Persze erre nem lesz szükség, mert a lehető legalaposabb munkát adják csak ki a kezeik közül.