A férjem a minap adott egy feladatot, mivel összekeverte az időpontjait, és ugyanakkor kellett fogorvoshoz mennie, amikor az autószerelőhöz. Így nekem kellett elvinnem az autót, mert várt rá egy remek kis tuning. Nem bántam, mert sosem jártam még az autószerelő műhelyében és kíváncsi voltam rá. Amikor odaértem mindenki nagyon kedves volt és segítőkész. Átadtam a kulcsot, el is vitte a kocsit egy tanonc a műhelybe. Én leültem a váróba, de nagyon nem tudtam ott mit kezdeni magammal így felkerekedtem. Addig bolyongtam, amíg meg nem találtam a műhelyt, ahol a kocsit tuningolták.

A műhelyben a szerelők épp egy masszázs szalont dicsértek. Hallottam, hogy az egyikőjük tegnap kapott egy szuperjó talpmasszázst Budapesten. Azt javasolta épp a többieknek, hogy menjenek el ők is, mert ez a talpmasszázs Budapest belvárosában valami isteni volt.

Elmondta, hogy a rengeteg rohangálás, állás nem tesz jót neki, ezért választotta a talpmasszázst a budapesti szalonban, ahol egyébként óriási a választék. Van hát, váll, nyak, fej masszázs is. A masszázs ára akciós volt, mindegy milyen időtartamban kérte. A szalonban a masszőrök nagy odafigyeléssel voltak irányában. A szalon pedig luxus minőségű volt. Ő olajos masszázst kért, amit a többieknek is javasolt. Kicsit még a vállát, nyakát és hátát is megmasszírozták, amivel le lett nyűgözve. Vett is bérletet, hogy legközelebb mást is ki tudjon próbálni. Ismerős volt nekem valahonnan ez a hely.

Amikor visszakaptam a kocsit rákérdeztem melyik szalonról beszéltek, és kiderült, hogy a Karma Thai Masszázs volt az, ami történetesen az én kedvenc szalonom is. Jót nevettünk a végén együtt.