18 éves koromig teljesen hidegen hagytak az autók. Aztán az informatikus okj képzésen találkoztam egy sráccal, aki autókkal a fejében kelt és feküdt. Állandóan kipufogókról, meg a motor optimalizálásáról beszélt. Néha elhívott egy közös sörözős, szerelős programra, ahol széttuningolt vadállatot csináltunk bármilyen járgányból. Ültetés, teljesítménynövelő hengerfejek, optikai tuning mindenhez értett, és szép csendben én is ráfüggtem a témára. 2 éven belül úgy kitanította a szakmát, hogy bármit meg tudtam csinálni, és úgy éreztük ideje pénzzé alakítani a tapasztalatunk.

A garázsuk lett a műhely, de ahhoz, hogy autótuning céget alapítsunk, kellet egy székhely. Rátaláltunk a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalára, ahol minden információt megtaláltunk a témával kapcsolatban.

Két székhelyszolgáltatási csomag elérhető el náluk, egy olyan, ami budapesti székhelyet biztosít fél évre 29.900 Ft-ért, és egy olyan ami Újlengyelben ad székhelyet 39.900 Ft-ért. Ez utóbbi azért király, mert Újlengyelben már évtizedek óta nem kell iparűzési adót fizetni.

A székhely mellett mindkét csomag további hasznos szolgáltatásokat ad. Egy órán belül küldik a hozzájáruló emailt, ügyeinket intézhetjük online, ha szükséges ügyvédet is biztosítanak. A beérkező leveleket szakszerűen kezelik, digitalizált, és eredeti formában is továbbítják nekünk. Mindemellett a cégtábla készítéssel járó munkát is vállalják.

Mindez szép és jó, de jogosan felmerül a kérdés, hogy miért ne lehetne a haverom garázsa a székhely? A szekhelyszolgaltatas24.hu oldalán erre is gyorsan megkapjuk a választ. Ha saját ingatlanunkat jelentjük be székhelyként, akkor a hatóságok bármikor beronthatnak hozzánk ellenőrzés céljából. Ha befuccsol a vállalkozás, vagy valami bakit csinálunk, nekünk kell tűrnünk a kényszerintézkedéseket. Ráadásul ezek mellett még építményadót is fizetnünk kellene. Egyértelmű, ezeket jobb a profikra bízni.