Gyerekkorom óta rajongok az autókért, faterral mindig ez volt az egyik fő összekötő kapocs közöttünk. Mindig az volt a hétvége fénypontja, amikor autóba ültünk, és mentünk, mentünk – általában egyébként pecázni, de az utat legalább annyira élveztem mindig, mint a horgászást. Aztán ahogy telt-múlt az idő, egyre jobban vártam, hogy jogosítványt szerezzek autóra és motorra egyaránt. Mindenki tudta rólam, aki ismert, hogy autóbolond vagyok, de szerencsémre – és ezért tényleg hálás vagyok – kaptam annyira szigorú nevelést, hogy sose mentem bele kamaszkoromban sem semmi illegális autós buliba. Amikor végre a kezemben volt a jogosítvány, úgy éreztem, enyém a világ! Munkát vállaltam a suli mellett, hogy gyűjthessek életem első autójára. Fateréktól egy forintot nem fogadtam el, de megbeszéltük, hogy majd a tuningolásában segít picit, ha megvan a járgány, együtt bütyköljük majd. Így is lett! Azóta már sok év eltelt, és nemrégiben volt lehetőségem egy jobb autóra váltani. Persze az első, akit elvittem egy körre, az apám volt! Mindent neki és édesanyámnak köszönhetek…

Na de vissza az autókhoz! Ti is ismeritek azt a bosszantó helyzetet, amikor nem tudjátok, honnan lenne érdemes kiegészítőket beszerezni az autóba? Szeretnétek minőségi, strapabíró cuccokat venni, de nem egy kisebb vagyonért? Nincs időtök szaküzletről szaküzletre járni és nézelődni? Nos, ha így van, én totálisan megértem, én is ebben a szituban voltam. A tetőcsomagtartó box, ami most már egy ideje az autómon figyel, bizony időbe tellett, míg a birtokomba került. Na de nem azért, mert lassan jutottam hozzá, hanem mert nem egyből fedeztem fel az autofelszerelesek.hu oldalt – hogy ti ne járjatok úgy, mint én, ezért most szeretném ajánlani őket nektek ebben a kis bejegyzésben! Szerencsére már amikor a netre vetődtem, az elsők között adta ki ezt a találatot, de bárcsak itt kezdtem volna már egyből! Meg kell, hogy mondjam, a tetőcsomagtartó box egy hihetetlenül szuper találmány. Gondolom, hogy már ti is hallottatok róla, de azért azt hiszem, nem árt, ha adok egy kis plusz infót róla. Megjelenésükben ugyan hatalmas varianciát nem mutatnak ezek a termékek – bár van matt, fényes, fekete, szürke és ezüst kivitel is -, de tulajdonképpen nem is ezért vásároljuk meg őket, hanem a praktikum miatt. Mivel én sokat utazom, nem ritkán a csapattársaimmal együtt, ezért előfordul, hogy jó sok táska és egyéb felszerelés van nálunk, a csomagtartó kapacitása azonban véges. Nos, ilyenkor jön szuper jól a tetőcsomagtartó box, ugyanis akár több száz liternyi kapacitással rendelkezhet egy ilyen eszköz! Persze ehhez meg van adva egy terhelhetőség kg-ban is, illetve létezik egy helyen, vagy mindkét oldalon nyitható változatok is, de itt már ugye az egyéni preferencia jön képbe.

Számomra ami az igazán lényeges egy tetőcsomagtartó boxnál, hogy masszív legyen, több nagy utazótáska vagy bármi nagyméretű tárgy beleférjen – például sí vagy snowboard -, és hogy jó ár-érték arányt képviseljen. Az a jó hírem számotokra, hogy ezek a feltételek maximálisan teljesülnek az autofelszerelesek.hu oldalon. Ráadásul nem csak ezért éri meg csekkolni a weboldalt, egy csomó olyan termékük van, ami jól jöhet mind a hosszabb, mind a rövidebb autós utazások során. Szóval ha szeretnéd kényelmesebbé tenni a kocsikázást, akkor ajánlott szétnézni az online áruház kínálatában – akár már most rögtön!