A legrandomabb helyzetekben szerzek barátokat. Volt olyan, hogy egy tanulós napomat töltöttem épp a könyvtárban, és csak kiugrottam az ebédszünetben egy közeli boltba, ahol aztán a kassza előtt kígyózó sorban megismerkedtem egy a lánnyal, aki ma már az egyik legközelebbi barátnőm. Arra is volt példa, hogy egy kávézóban vagy bárban egy teljesen idegen társasággal elegyedtem párbeszédbe – valahogy ilyenkor mindig van valami kapcsolódási pont, például hogy ki mit iszik, és ajánlaná-e a másiknak, vagy hogy miért pont az adott helyszínt választották.

Hadd meséljek a legutóbbi véletlenszerű ismerkedésemről részletesebben. Történt, hogy a múlt héten egy parkban élveztem az első igazi tavaszi napot. Rövid napom volt az egyetemen, és még nem volt kedvem hazamenni a beadandóimmal foglalkozni, úgyhogy kapóra jött egy spontán séta, majd a fűbe ledőlve napozás. Ahogy lehunyt szemmel élveztem a jó időt, egyszer csak elsuhant az arcom előtt valami, és mellettem a földön pattogni kezdett – egy társaság véletlenül felém dobta a labdáját. Az egyik fiú sűrű bocsánatkérések közepette a lasztiért futott, az egyik lány pedig megkérdezte, hogy nincs-e a kedvem csatlakozni hozzájuk. Eszembe jutott a sok befejezetlen esszém, ami otthon vár, és azonnal igent mondtam.

Labdázás után leültünk beszélgetni, ahol kiderült, hogy ebben a társaságban mindenki nagyon szeret autótuninggal foglalkozni. Nem láttatok még ilyet: bulikat is szerveznek, ahol leparkolnak valakinek az udvarán, és megcsodálják, hogy ki mit alakított az elmúlt időszakban a kocsiján. Bevallottam nekik őszintén, hogy nemhogy autóm, de még jogsim sincs, de ennek ellenére meghívtak.

Szóval így kerültem egy autótuning buliba a hétvégén. Eléggé elveszve éreztem magam, de aztán eszembe jutott, hogy csak azt kell csinálnom, amiben egyébként is jó vagyok: random barátkozni. Leültem tehát egy szimpatikusnak tűnő pár mellé, akik épp azon veszekedtek, hogy ki vezessen haza – mindketten szívesen megittak volna valami alkoholosat. A vitájuk kellős közepén megkérdeztem tőlük, hogy ismerik-e az Anna Táska Webáruházat. Először csak furán pislogtak rám, úgyhogy hozzátettem, hogy ez az a webáruház, ahol rengeteg márkás táska van egy helyen. Még innen sem volt nekik ismerős, úgyhogy elővettem a telefonom, és megmutattam nekik a keresési előzményeim között: Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen!

A lány nagyot bólintott, és elmosolyodva közölte, hogy ő ismeri. Végre tudtam valakivel beszélgetni, méghozzá a kedvenc táska webáruházamról! Az új barátnőm azt mondta, hogy neki már rengeteg hűségpontja van, úgyhogy alig várja, hogy újra rendeljen valamit. Az Anna Táska Webáruházban ugyanis nagyon jó hűségprogram várja a regisztrált vásárlókat. Maga a regisztráció pár percet vesz csak igénybe, utána pedig minden vásárlást követően hűségpontokat tudnak jóváírni a felhasználóknak, amiket a későbbi vásárlásaik során tudnak felhasználni. Ráadásul nem mérik szűkmarkúan ezeket a pontokat: minden termék után járnak, teljes árúak után az ár 5, akciós termékeknél pedig az ár 3 százalékát hűségpontokban megkapjuk. A lány, akivel beszélgettem, már olyan sok hűségpontot gyűjtött össze, hogy alig várja, hogy a következő vásárlásánál beváltsa őket, és egy hatalmas kedvezményt kapjon ezáltal.

A választék olyan széles az Anna Táska Webáruházban, hogy biztosan könnyű dolga lesz. Vannak olyan helyek, ahonnan egyszer rendel az ember, és annyival bőven meg is elégszik. Az Anna Táska Webáruházban azonban annyi márkás táskát lehet egy helyen találni, hogy sosem unja meg az ember a kínálatot. Emellett pedig öveket és pénztárcákat is lehet kapni – néha nehéz ezt a három kiegészítőt összeegyeztetni stílusban, ezért is jó az, ha egy helyről vesszük őket, hiszen így azonnal fel tudjuk mérni, hogy mennyire illenek össze.

Anna Táska Webáruház - Márkás táskák egy helyen!

A másik remek dolog pedig az, hogy a férfiak is válogathatnak kedvükre az Anna Táska Webáruházban: számukra is bőven akadnak márkás táskák itt. Ezen a ponton meg is kérdeztem a lány barátját, hogy ő szokott-e innen rendelni, ő pedig bólogatott. Hozzátette, hogy azt szereti a legjobban, hogy a kiszállítást többféleképp is kérheti: van lehetőség GLS futárral vagy Pick Pack Ponttal való összeműködésre is. Ez azért jó, mert ő sokszor csak későn ér haza, ezért nem lenne kényelmes mindig a házhozszállítást kérnie, magyarázta. A Pick Pack Ponttal viszont kényelmesen átveheti egy hozzá közel eső Relay vagy Inmedio hírlapüzletben a csomagját akkor, amikor neki épp jó.

Egy kis idő múlva kiderült a párról, akikkel beszélgettem, hogy legbelül nem is szeretik az autótuningot, csak nem akartak kitűnni a többiek közül a társaságban. Bevallották, hogy őket a grafika és az informatika sokkal jobban mozgatja, és el is kezdtek ilyen kurzusokra járni, úgyhogy szakértői szemmel is meg tudják már vizsgálni az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! oldalt. Mindketten azt mondták, hogy egy nagyon igényesen felépített weboldal, szép színekkel és letisztult designnal. Ebben én is egyetértettem, és annyit hozzátettem, hogy kifejezetten jó minőségű képekkel dolgoznak, és nagyon praktikus a weboldal mindenkinek: azok is könnyen kiigazodnak rajta, akik csak nézelődni „térnek be”, és a webshop funkció is nagyon könnyen kezelhető.

Egyszer csak a házigazda is meghallotta, hogy miről beszélgetünk, és csatlakozott hozzánk: elmondta, hogy ő is rendelt már több ízben az Anna Táska Webáruházból, mert itt egy helyen talál márkás táskákat magának és a testvérének is. Ő legutóbb válltáskát és hátitáskát vásárolt magának, a húga pedig egy kézitáskát és egy pénztárcát kért. Na, abból a vásárlásból milyen sok hűségpont gyűlhetett össze! Ők GLS futárszolgálattal kérték a szállítást, ami így, hogy sok mindent rendeltek, ingyenes volt. A csomag mindössze két nap alatt megérkezett hozzájuk. És ami a legjobb: nem kellett külön készpénzt felvenniük azért, hogy tudjanak fizetni a futárnál, ugyanis a bankkártyás fizetés lehetősége így is nyitva állt előttük! A házigazda legjobb barátja is becsatlakozott: ő azt mondta, hogy jobban szereti Barionon keresztül kifizetni a rendelt táskáit, és így átvételkor már nem kell ezzel bajlódnia. Jó, hogy az Anna Táska Webáruház a megannyi márkás táskán kívül megbízható fizetési lehetőségeket is nagy választékban kínál.

Az este végére már mindenki rákeresett, hogy Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen!, és a kiemelt ajánlatokról beszélgettünk, ahol mindig le lehet csapni valami egyedi táskára kedvezményes áron. Itt tényleg mindenki megtalálja a pénztárcájához és stílusához leginkább passzoló modelleket, hiszen egyszínű, elegáns daraboktól a fantáziadús, hímzett, kreatív designokig minden fellelhető a kínálatban. Ráadásul olyan márkák közül válogathatunk, mint a Tamaris, Jana, Bugatti, Anekke, Marco Tozzi, Kimmidoll, Dogs by Beluchi vagy a Heavy Tools.

Szóval így szereztem új barátokat a kedvenc táska webshopom segítségével. Csak meg kellett mutatnom az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! találatot a telefonomban, és máris az egész estét el tudtam beszélgetni vadidegenekkel.