Egy párkapcsolatban az a jó, hogy megismerjük egymás világát. Hisz vannak az életnek olyan területei, ahol nem érezzük otthon magunkat. Nálam ilyen az autótuning. Totál elveszett vagyok, ha a párom ilyesmikről beszél, gyakorlatilag egy szót sem értek abból, amit mond.

Persze szeretem az autókat, és örömmel ülök bele az övébe is, ami tényleg különleges. Ő tette ilyenné. A gondos keresgéléssel, az alapos tervezéssel, hogy minden a legjobb legyen. Olyan, amilyenné ő szeretné tenni. Az autótuningolás az egyik kedvenc hobbija.

Így vagyok én a cipőkkel. Meg a táskákkal. A múltkor azt játszottuk, hogy telefont cseréltünk, én az övén böngésztem az autó cuccok között. Ő pedig az enyémen nézegette a Cipő Market oldalát.

Bevallom, egy idő után már nem kötöttek le az autós holmik, inkább az ő arcát néztem, ahogy rá-rácsodálkozik egy-egy cipőre. Ő nem olyan, hogy órákig keresgélne, válogatna a cipők között. Ösztönből, szinte ránézésre vásárol. Na de most.

A Cipő Market, úgy látszik, nem csak az én kedvencem lett, hanem a páromé is. Aminek egyébként nagyon örülök, mert így egy füst alatt meg tudjuk rendelni a lábbeliket. Ő általában boltban vásárolt korábban, így számára meglepetés volt, hogy mennyire felhasználóbarát ez a webáruház.

Meséltem neki, hogy én már évek óta itt vásárolok, hisz megbízható, pontos és korrekt webáruháznak tartom. Ahol a minőség az első és a vásárlók kiszolgálása. Az, hogy mindenki elégedetten távozzon. Itt vettem annak idején az egyik kedvenc szandálomat is, egy cuki kis fekete topánkát, amit azóta is nagyon szeretek. Nem mellesleg, az volt rajtam, amikor megismerkedtem a párommal.

Aztán azt a bakancsot is a Cipő Marketen szereztem be, amit az első közös adventi vásáron viseltem. Nem akartam csizmában menni, inkább egy kényelmes bakancsot választottam. A cipőkhöz egyébként is szép élmények fűznek, a diplomaosztós törpetűsarkúm, a horvát tengerparti papucsom, aminek egyik felét elsodorta a víz. Szóval csupa élmény, csupa emlék számomra minden cipő, papucs, bakancs vagy szandál.

Olyan ez, mint a páromnak az autótuning. Hogy emlékszik, mikor, hol és mit vett és hogy amikor még megismerkedtünk, akkor még teljesen más volt az autó. Nekem akkor is és most is ugyanúgy tetszik.

A Cipő Market viszont úgy tűnik, hogy egy új rajongóval gazdagodott. Nevezetesen a párommal, aki nem csak a telefoncserélős játék ideje alatt böngészett a kedvenc online áruházamban. Hanem utána is. Hisz itt mindent megtalált, amit szeretett volna. Férfi cipők is széles választékban kaphatók, a legjobb márkák legnépszerűbb modelljei között válogathatott. A legjobb, hogy hatékonyan. Hisz elég volt méretre, színre szűrnie, máris csak azokat a termékeket látta, amelyek biztosan érdeklik.

Ez pedig egy pasinak általában elég fontos, hiszen ők nem szeretnek céltalanul keresgélni, böngészni, ha vásárolni akarnak, akkor vásárolnak. Én teljesen más vagyok, hisz van, hogy csak azért nézelődök a Cipő Market oldalán, hogy szép szandálokat lássak. Pedig van már itthon elég, és nem is feltétlenül akarok vásárolni, de olyan jó érzés nézegetni őket.

A jó kis akciókat azért én sem szoktam kihagyni, legyen az szezon előtti, vagy utáni, sőt, akár szezon közben is szuper árengedményre lelhetek. Vagyis most már nem csak én, hanem a párom is, aki totál el van ájulva ettől az oldalról.

Persze azért a hobbijáról, az autótuningról sem feledkezik meg, hisz azért mégiscsak férfi, aki imádja az autóját. És persze engem is.