Autó vásárlás, autó tuning és cégalapítás

Nemrég egy valóságos csoda autónak lettem boldog tulajdonosa: egy Toyota Lexus sport autót vettem magamnak a születésnapomra! Nagyon sokáig gyűjtöttem rá, de végre most összegyűlt annyi, hogy megvehessem álmaim autóját! A terv az, hogy egy kis tuninggal még foltozgatok rajta, szebb lesz, mint újkorában! Alig várom, hogy a baráti körnek megmutathassam, és a barátnőmet is elvigyem vele egy körre! Biztosan le fog esni az álluk a meglepetéstől. Ráadásul ez tényleg nem egy szokványos autó az utakon, így még csak azt sem lehet mondani, hogy minden második kocsi, ami szembejön az úton, az enyémhez hasonló. Pláne, ha még egy kis tuninggal javítunk is rajta! Zseniális lesz.

Az igazsághoz amúgy hozzátartozik, hogy az autót (még tuninggal együtt is) úgy néz ki, hogy jóval kevesebb befektetésből megúsztam, mint számítottam volna. Ezért úgy döntöttem, itt az ideje, hogy a magam ura legyek, és a maradék tőkét kft alapításba fektetem be! A https://topcegalapitas.eu/kft-alapitas/ oldalon rengeteg hasznos tanácsot találtam erre vonatkozóan. Ráadásul itt úgy magyarázzák el a kft alapításhoz szükséges tudnivalókat, hogy azoknak sem marad kérdése, akik hozzám hasonlóan kezdők a cégalapítás témakörében! Nekem talán a leghasznosabb az oldal alján található gyakori kérdések rész volt. Egyrészt nagyon hasznos volt olvasni, másokban milyen kérdés merül fel a cégalapítással kapcsolatban. Másfelől pedig sok kérdésben az én fejemben elhangzó kérdéseket ismertem fel, így nagyon hasznos volt a kérdésekre adott válaszokkal felvértezett tudással tovább haladni a kft alapítás témakörében.

Alapíts céget a TopCégalapítás csapatával!

Ami szintén nagyszerű a https://topcegalapitas.eu/kft-alapitas/ oldalon, hogy nem csak informatív, de rögtön megoldási lehetőséget is ad a vállalkozók kezébe. Minden vállalkozáshoz szükség van ugyanis egy székhelyre is, ahová a vállalkozását bejegyezheti, vagy ahol az ügyfeleit fogadhatja. Kezdő vállalkozóként azonban egy iroda fenntartására erre a célra nem feltétlenül kifizetődő, de szerencsére a https://topcegalapitas.eu/kft-alapitas/ oldalnak erre is van megoldása! A TopCégalapítás ugyanis teljes körű székhelyszolgáltatást kínál a leendő ügyfelei számára. Mit is jelent mindez a gyakorlatban? Egyrészt, azok az ügyfelek, akik igénybe veszik a székhelyszolgáltatást, mindenféle díj felszámolása nélkül foghatnak bele a cégalapításba!

Másfelől pedig nem kell többé olyan alapvető dolgok miatt aggódniuk, mint hogy hol fogadják a tárgyaló ügyfeleiket? Hová jelentsék be a cégüket? A tárgyaló és a székhely biztosítása mellett a TopCégalapítás csapata azt is vállalja, hogy kihelyezi az adott cég cégtábláját, szükség esetén tárgyalótermet biztosít a részükre, és fogadja a cég postáját, amelyet aztán postán vagy elektronikus formában el is juttat a cégvezetőkhöz! Ezt nevezem én teljeskörű szolgáltatásnak! Ti beneveztek?