Néha-néha össze szoktunk ülni a kollégáimmal munkán kívül is, dumálgatunk, sörözünk egyet, esetleg, ha mindenkinek megfelel, akkor valami izgalmasabb programot is kitalálunk. Nem vagyunk egyformák, de ez pont így a jó. Van két srác is a bandában, akik imádják az autókat, szeretik bütykölni őket, érdekli őket az autotuning és a hasonlók. Ők egész jól el szoktak beszélgetni erről, minket lányokat ez egyáltalán nem szokott érdekelni, a többi srác néha beszáll az autós témákba, de ha már nagyon mélyre mennek benne, akkor inkább kiszállnak, mert az már őket sem érdekli. De nincs is ezzel semmi gond, legalább van “kéznél” két olyan pasi a csapatban, akik nagyon értenek az autókhoz.

És ez múltkor jól is jött egyébként. Olaj szűrő kellett a párom kocsijába, és függetlenül attól, hogy ő pasi, tud vezetni, megnézi a szép autókat, még kicsit ért is hozzá, az nem azt jelenti, hogy egyből tudja, hogy ilyesmit hol kell venni.

Mivel egy helyen dolgozunk a többiekkel, így szinte mindig mindenki mindenkivel naponta találkozik, ha csak nem home offiice-olunk. Úgyhogy másnap rögtön kaptam is az alkalmon és rákérdeztem az autó-örült kollégáimnál, hogy tudnak-e ebben esetleg segíteni. Nehéz volt eljutni a téma végéig, a sztori végéig, hiszen imádjuk egymást ugratni, szívni egymás vérét, szóval sok időbe telt, míg megkaptam a választ a kérdésemre.

Ez webshop oldalnak a címét kaptam tőle üzenetben, azt mondta az egyikőjük, hogy ezt nézzem meg, mert általában ha kell neki valami, ő itt nézi meg először és mindig talál olyat, amire éppen szüksége van.

Úgyhogy átküldtem a páromnak, nézze meg, elvégre én aztán még kevesebbet értek hozzá. Aztán munka után hazamentem és mondta a párom, hogy meg is találta az olaj szűrőt, amire szüksége volt, úgyhogy meg is rendelte. Na, mondtam is magamban, hogy a srácok valamit nagyon tudnak, úgyhogy kíváncsiságból én is felmentem erre az oldalra. Aztán mutatja a párom, hogy van egy tök jó kereső mező az oldalon, ahol ki lehet választani, hogy olajcsere kellékek, aztán a márkát meg a viszkozitást és a kiszerelést is, így könnyebb megtalálni, ami kell. Rengeteg minden van náluk, én csal ámultam, a feléről, sőt, több mint a feléről azt se tudtam, hogy mire való. Aztán mondta, hogy vannak több helyen is üzleteik és ki lehetett választani, hova kéri a kiszállítást, és abból az üzletből hamar el tudja hozni akkor.

Egyébként hamar meg is kapta, azóta minden tökéletes, mármint az autóval kapcsolatban.