Első ránézésre mind a számítógép szerelés, mind az autók tuningolása ugyanolyan nehéz dolognak bizonyul. Csak az egyik összeroppanthat maga alatt, a másikat pedig én törhetném össze a két kezemmel. Csak míg az autó tuningolásról vannak tévéműsorok, amelyek alapján az ember eldönti, hogy erre ő is képes lenne, a számítógép szerelésről nincs ilyen. Egy-egy ilyen műsor megnézése után engem is elkap a hév, hogy megragadjak egy festékszóró pisztolyt és lángnyelveket fessek a kocsimra, olyan helyzet azonban még nem volt, hogy egy pc megszereléséhez így kedvet kapjak. Ezért mikor elromlott a laptopom, inkább az internettel konzultáltam ahelyett, hogy magam nekiálltam volna megjavítani.

Mikor beírtam a keresőbe, hogy ’számítógép szerviz Budapest’ a legelső oldal a PCMentor weboldala volt, amit feldobott. Van egy boltjuk Pesten, és egy Budán is, így könnyedén megtaláltam a hozzám közelebb eső helyszínt, de azt is felajánlották, hogy személyesen kijönnek hozzám, vagy hogy távolról segítenek. Inkább bevittem a laptopot a szervizükbe, személyesen jobban szeretem intézni az ilyen ügyeket, szerettem volna, ha elmagyarázzák nekem, mi fog most történni. Készségesen megválaszolták a kérdéseimet, utána pedig elmagyarázták, mennyi ideig fog tartani, hogy elkészüljön a laptopom. Ezt az időpontot tartották, nem kellett amiatt aggódnom, hogy a beígértnél többet kell várnom a gépem elkészültére. A laptopom azóta is nagyon szépen fut, de egyéves garanciát vállaltak, amivel bármikor visszavihetném a pc-t, hogy ismét megnézzék.

Igazán profik voltak, csak ajánlani tudom őket. Nézzenek rá az oldalukra, ha még több ajánlót szeretnének olvasni a több ezer elégedett ügyféltől, mert rengetegen vagyunk boldog vásárlók.