Egy légszűrőt akartam venni a kocsiba, de megláttam, hogyan alakulnak a légtisztító árak és nem tudtam ellenállni, a végén beruháztam egyre.

Vannak olyan alkotóelemek, alkatrészek, amiket célszerű évente cserélni az autókban. Az újabb, modernebb modelleknél ez benne is van a szervizkönyvben, pontosan tudni lehet, mikor mit érdemes cserélni. De van, amikor mi magunk, otthon is ki tudjuk ezeket cserélni, ha egy egészen kicsit értünk az autókhoz.

Az olajszűrő és a légszűrő az én vesszőparipám, amiket történjen bármi, én évente mindig ki szoktam cserélni. Ha ezek meghibásodnak, vagy elhasználódnak, akkor nagyon nagy galibát tudnak okozni az autóban, a motor is rámehet, sokkal nagyobb, költségesebb javításoktól kímélhet meg minket, ha egy kicsit odafigyelünk és ezt a két elemet amikor csak lehet, kicseréljük.

Mindenkinek van egy kedvenc autós üzlete, ahol be szokta szerezni a kellő alkatrészeket és kiegészítőket. Én mostanában mindent a bestmarkt.hu oldalról vettem, Ugyan itt nincsenek kifejezetten típusspecifikus alkatrészek, de mindenféle autós kiegészítő kapható itt.

Vettem már itt hordozható autógumi nyomás mérőt, GPS tartót, GPS-t, de még hókaparót is. Nagyon sok mindent árulnak ezen az oldalon. Autós kiegészítőkből is nagy a választék, de a szórakoztató elektronikától kezdve a kerti szerszámokon át az irodaszerekig mindent meg lehet itt találni.

Arra gondoltam, hogy megnézem, hátha lehet náluk légszűrőt is kapni. Ez egy elég specifikus termék, szóval nem fűztem igazán nagy reményeket hozzá, de gondoltam, nem veszíthetek semmit azzal, ha rákeresek és megnézem.

Sajnos légszűrőt nem lehet itt kapni, de helyette találtam légtisztítót, ami teljesen elvarázsolt, tettem is be belőle a kosaramba, mert ezen az oldalon a légtisztító árak egészen kedvezően alakulnak. Lassan itt van az allergia szezon, sok a por is, ezért sosem rossz, ha van egy légtisztító a lakásban, ami sok betegség kialakulásától meg tudja védeni az embert.

Ezekben az időkben, amikor amúgy is sok a vírus és nagyon sok veszélynek vagyunk kitéve, jó, ha egy kis extra figyelmet fordítunk a légzőszerveink egészségére.

Egyébként mindig így járok, mikor erre az oldalra tévedek. Szeretnék venni valamit, amit vagy megtalálok, vagy ne, de mindig van valami akció, vagy mindig találok valami olyan terméket, amit kér lenne kihagyni, és a végén mindig több mindent veszek , mint terveztem.

Ezek a vásárlások nem éppen tervezettek, de nem is feleslegesek, mert mindig olyasmit veszek, amit amúgy később használok, ami nem csak porosodik valahol a lakásban, hanem tényleg a hasznát is veszem.

Online lehet ugye itt vásárolni, mindig a házhoz szállítást választom, mert sokkal kényelmesebb, mintha valamelyik helyszínen szeretném átvenni. Mindig van valaki otthon, aki át tudja venni a csomagokat, így ezzel nincsen gond.

Nagyon hamar meg szoktam kapni a rendeléseket, mindig figyelnek arra, hogy a lehető leghamarabb feladásra kerüljenek, és minél hamarabb megkapja, aki megrendelte.

Hiszen igazán idegőrlő tud lenni, ha rendelsz valamit, de nem tudod, mikorra várhatod az érkezését. Pedig én már a rendelés után szinte azonnal azt figyelem, hogy vajon mikor jön valaki, mikor csöngetnek, hogy megérkezett.

Légszűrőt ugyan nem, de légtisztítót sikerült itt vásárolnom. Várom,, hogy megérkezzen és birtokba vehessem, kipróbálhassam. Biztosan olyan jó lesz, mint minden, amit eddig innen rendeltem. Hiszen az innen rendelt termékekkel eddig még sosem volt gondom.