Az autózás, autótuning egy olyan szenvedély, ami könnyen magával ragadja az embert, ha nem vigyáz, és van egy kis affinitása a járműsporthoz. Azonban nem feltétlenül érdemes mindössze egy közlekedéstípusnál, illetve egy féle közegnél leragadni! Hiszen nem csak utak léteznek, és nem csak keréken szép az élet, erre nem olyan régen jöttem rá. Egy barátom küldött át nekem egyszer egy linket, amin egy Balatoni programszervező iroda honlapját találtam, azon belül is egy oldalt, ami a hajóbérlésről szól. Ha jól emlékszem, akkor https://balatonpro.hu/hajoberles-balaton/ ez volt az a weboldal. Mindenesetre a barátomnak az volt a terve, hogy ha nyáron amúgy is megyünk autós találkozóra a magyar tengerhez, akkor miért nem próbálhatnánk ki a vitorlázást is? Ne mindig csak száguldozzunk, tapasztaljuk meg milyen a habokon ringatózni, a széllel szárnyalni. Őszintén: nagyon nem bántam meg!

Mindamellett, hogy a https://balatonpro.hu/hajoberles-balaton/ oldalon talált ajánlat több, mint baráti, és túl azon, hogy egyikünknek sincs az ilyesmiben tapasztalata, mégsincs zárva előttünk, laikusok előtt a lehetőség! Bevallom, régen élveztem ennyire valamit, talán ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor először ültem tuningolt autóban. Az a szabadságérzet, az a gyönyörű látvány minden egyes forintot megért! Nem is tudom, mit csináltam volna, ha nem tartok a barátommal, valószínűleg csak tovább unatkoztam volna az autós fesztiválon. Így viszont egy olyan élménnyel sikerült gazdagodni, amit soha többé nem felejtek el! Köszönhető mindez a BalatonPRO programirodának, és persze a barátomnak, aki volt ilyen vállalkozó szellemű.

Ha esetleg Te is kedvet kapnál hozzá, kedves olvasó, akkor a https://balatonpro.hu/hajoberles-balaton/ oldalt mindenképpen érdemes felkeresned, és megnézned, milyen lehetőségeid vannak, illetve melyek felelnek meg leginkább az igényeidnek. Aztán ha árajánlatot kérsz, ne lepődj meg, mennyire jó fejek! Korábban nem is gondoltam volna, hogy lehet hajót bérelni ennyiért is, valamiért meg voltam róla győződve, hogy egy vagyon az efféle mulatság. De ez a cég rám cáfolt, és mondanom se kell, nagyon kellemesen csalódtam. Másnak is csak javasolni tudom, mindenképpen érdemes tenni vele egy próbát, mert örök életre szóló élmény!